SuperBlog

5 întrebuințări ale hainelor la care nu te așteptai

Reading Time: 3 minutes

5 întrebuințări ale hainelor la care nu te așteptai - De la job la scrob by Alexandra Arva

Articolele vestimentare reprezintă un mod perfect de exprimare a caracterului nostru, ideilor, perspectivelor asupra lumii și așa mai departe. Pe lângă aspectul estetic, cum ar fi dacă ar exista și alte întrebuințări, ceva mai practice, la care nu te așteptai?

Continuă să citești pentru a afla cele 5 întrebuințări ale hainelor la care nu te așteptai, inspirate din propriile experiențe!

Mănuși sau suport?

Pentru mine, mănușile erau doar niște mănuși până într-o zi. Consideram cu tărie că le porți iarna, când ți-e frig, și cam asta e.

Momentul în care mi-am pregătit un ceai fierbinte pentru a înfrunta zilele reci de iarnă a fost când mi-am dat seama că am nevoie de un suport ca să-mi protejez mâinile și să nu mă frig. Niciun magazin prin apropiere, oricum mi-era lene să ies din casă, ce era de făcut?

Beculețul imaginar deasupra capului s-a aprins exact ca în desenele animate și mi-a venit o idee genială. Hai să folosesc mănușile din material gros pentru a improviza un suport și a mă delecta în pace de ceașca de ceai! Un nod strâns în jurul cănii, gata. Cine a spus că mănușile sunt doar pentru temperaturi scăzute?!

Eșarfă sau curea?

De curând, am fost într-o excursie, însă, din păcate, am uitat să-mi iau la mine o curea, astfel că toți pantalonii cădeau de pe mine. Evident, nu la propriu, dar cred că știi sentimentul acela neplăcut! Sunt genul de persoană care poartă curea mereu, așa că mă aflam într-un moment neplăcut.

Eșarfa mea multicoloră poposea stingheră pe fotoliu și aștepta să o folosesc. Asta am și făcut! Ce să vezi, eșarfa-curea mi-a dat un aer hippie și am fost admirată de toată lumea pentru creativitatea mea.

Fustă sau top?

Vineri seară. În limbajul studenților asta înseamnă ieșit în oraș. Și eu mă număram pentru ei, pregătindu-mă de zor pentru încă o noapte de petrecere. YOLO, nu?

Totuși, o mică problemă mă oprea să mă bucur de moment. Nu găseam niciun top de seară, căci toate erau la spălat.

O prietenă a venit cu soluția salvatoare, sugerându-mi să folosesc o fustă simplă neagră elastică drept top. Spunea că nimeni nu va observa și chiar așa a fost! Nici nu mai zic cât de tare m-am distrat în seara aceea.

Șosete sau jucării?

Șosetele colorate și cu modele amuzante sunt de departe trend-ul cel mai fresh al anului 2017. Nu sunt nici prima, nici ultima persoană care le consideră extrem de cool. Le port cu pantaloni scurți și adidași de la cele mai fresh brand-uri, exact ca în State.

Faza comică este că de curând a venit în vizită nepoțelul meu și nu aveam nicio jucărie prin casă. Tristețe pe fața lui, dezamăgire pe a mea…

Deodată, am observat șosetele colorate pe care le purtam. Hopa! Ia să fac o mică scenetă de teatru, punându-le pe mâini pentru a-l distra pe cel mic. Mai trebuie să menționez că a râs o groază?

Choker sau cuier?

Chokerele au fost un mare trend și eu am fost, de ce să nu recunosc, un adept înrăit al său. Încă mai am vreo zece chokere prin cutia cu accesorii.

Zilele trecute, eram în căutare de cuier pentru colecția mea de inele. M-am răzgândit când am văzut un articol pe internet despre cum poți refolosi articolele într-un mod smart.

Un cui în perete, un choker negru simplu închis pe care am pus inelele și iată un cuier smart de inele!

Acestea au fost cele 5 întrebuințări ale hainelor la care nu te așteptai, inspirate din propria experiență. Tu ce întrebuințări surprinzătoare ai mai găsit hainelor tale? Răspunde challenge-ului celor de la Answear: încarcă pe orice platformă de pe Social media un clip sau o fotografie despre ele, cu hashtag-ul #WeAreTheAnswear și poți câștiga un Fiat 500, vouchere Answear, premii garantate. Go for it!

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *