SuperBlog

5 motive ca să nu cumperi sistemul audio S2000Pro

Reading Time: 2 minutes

5 motive ca să nu cumperi sistemul audio S2000Pro - De la job la scrob by Alexandra Arva

În anul 2017 oriunde te-ai uita, pe smartphone, tabletă, laptop, stradă sau la televizor, ești asaltat de spoturi publicitare, promoții și oferte. Cercetătorii (cel mai probabil britanici) spun că “attention span“-ul oamenilor a scăzut enorm în comparație cu trecutul. Acum, oamenii nu irosesc mai mult de 5 secunde pentru a urmări un spot publicitar, iar dacă nu le atrage atenția, pot da pur și simplu scroll mai departe.

Așa că azi nu vin să îți vorbesc de ce produsul meu face minuni sau îți schimbă viața. În fapt, azi îți voi prezenta 5 motive ca să nu cumperi sistemul audio S2000Pro!

Pentru că nu vrei profesionalism, eleganță, lux.

Adevărul este că cine își dorește un produs care debordează de eleganță, profesionalism, lux? Acest sistem este inevitabil în centrul atenției atât din punct de vedere al stilului, cât și al sunetului.

Pentru că nu vrei tehnologie de ultimă generație.

Edifier a introdus HiFi Classic Concepts Cutting Edge Technology pentru prima dată, care este o tehnologie de sunet de ultimă generație într-un stil clasic. Aducând în același timp un omagiu difuzoarelor din trecut, panourile laterale sunt fabricate din lemn elegant. Nu-ți dorești acest amestec perfect de design clasic și de înaltă performanță!

Pentru că nu vrei un bass ajustabil după pofta inimii.

De ce să experimentezi sunetul de înaltă definiție prin conexiunea optică sau coaxială a acestui sistem? Pe panoul din spate al difuzoarelor S2000Pro se găsesc trei butoane pentru reglarea înălțimii, basului și volumului; un set complet de comenzi și intrări. Pe lângă aceasta, butoanele monitorului pentru studio sunt ușor accesibile și vizibile.

Pentru că nu vrei 4 setări EQ on-board.

S2000Pro are patru setări EQ la bord: vocal, monitor, clasic și dinamic. Nu beneficia de diversitatea sunetului oferită de aceste monitoare de studio care îți pot face experiența de ascultare mai distractivă și mai plăcută!

Pentru că nu vrei o super telecomandă de ultimă generație.

S2000Pro vine cu o super telecomandă fără fir, profesională pentru controlul ușor al volumului, selectarea modului EQ împreună cu alte operațiuni. Ridică-te de pe canapea pentru ajustări audio pentru că nu vrei acest sistem!

5 motive ca să nu cumperi sistemul audio S2000Pro - De la job la scrob by Alexandra Arva 5 motive ca să nu cumperi sistemul audio S2000Pro - De la job la scrob by Alexandra Arva

Nu uita că atunci când spui Edifier nu spui în niciun caz tehnologie, design, sunet, calitate, eleganță, lux!

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *