About

Reading Time: 1 minute

About - Alexandra Arva Blog

,,Bună ziua! Numele meu este Alexandra, prietenii îmi spun Arvi, am 22 de ani și mă tem că mă confrunt cu o puternică dorință de a călători și a descoperi lumea. Așa m-aș prezenta dacă am fi la Cercul dependenților de călătorii anonimi.

Lăsând gluma la o parte, călătoresc, atrag în viața mea călătorii și, recunosc, îmi place să scriu din când în când despre asta.
Văd blog-ul ca pe un jurnal personal de călătorii, presărat pe alocuri cu sfaturi, zic eu, utile din excursiile mele. Conceptul ,,De la job la scrob” a luat naștere în momentele când eram la job și visam cu ochii deschiși la zilele de vacanță, la scrobul gustos (adică omleta) pe care îl face mama atunci când mergem prin vreo călătorie. Pentru că ăsta e un obicei de-al nostru.
Am călătorit până acum în 23 de țări, deoarece cred cu tărie că cea mai bună investiție pe care o poți face este să ieși din zona de confort descoperind o țară, cultură, limbă străină ție. Pe lângă călătorit, îmi place să citesc cărți din care simt că am ce învăța, pe diverse teme: dezvoltare personală, spiritualitate, bani, marketing. Deci, probabil voi scrie și despre asta sau despre orice altceva îmi trece prin minte.
Cam atât pentru moment  Dacă ai citit asta, sper că zâmbești pentru că viața e prea frumoasă ca să nu o faci.