SuperBlog

Albă-ca-Zăpada nu era fată de bani gata

Reading Time: 2 minutes

Albă-ca-Zăpadă nu era fată de bani gata - De la job la scrob by Alexandra Arva

Cu toții știm din copilărie celebra poveste a Albei-ca-Zăpada sau așa ar trebui. Ce zici însă de partea a II-a pe care puțină lume o cunoaște? 

Zăpezisme la pătrat

Este vorba despre o perioadă mai matură din viața protagonistei, care visa cu ardoare să-și deschidă o agenție de Marketing în împărăție. Da, Albă-ca-Zăpada cu siguranță nu era o fată de bani gata! Cu multă muncă și sudoare, aceasta a reușit să-și îndeplinească visul, angajându-i chiar pe prietenii ei dragi, cei 7 pitici. Agenția se numea ,,Zăpezisme la pătrat”, iar fiecare membru al echipei juca un rol crucial în succesul răsunător al acesteia, cu atâția clienți în împărăție.

Mutulică era copywriter, deoarece avea talentul de a scrie mai frumos (și mai mult) decât vorbea. Cine se putea ocupa mai bine de paginile de Social media ale clienților decât Bucurosul cu buna sa dispoziție molipsitoare? Rușinosul nu era așa de rușinos când venea vorba de Graphic design, căci chiar el era talentatul designer al echipei ,,Zăpezisme la pătrat”. Morocănosul și Înțeleptul reprezentau account managerii echipei, din prisma experienței bogate de viață și a încrederii lor de sine. Desigur, ce ar fi o agenție de Marketing fără un web developer calculat și mereu cu gândul la coduri?! Hapciu e la raport! În cele din urmă, ultima piesă a puzzle-ului este un content editor a.k.a. Somnorosul, care se ocupa de mentenanța site-urilor clienților.

Probleme în Paradis

Toate mergeau ca pe roate în agenția Albei-ca-Zăpada până când un client important a întârziat cu plata unui contract chiar în apropierea Sărbătorilor. Din păcate, asta însemna că Albă-ca-Zăpada nu avea destui bani din care să plătească primele de Crăciun ale piticilor. Îi mai lipseau doar 500 de lei și era tristă, nu dormea nopțile încercând în zadar să găsească soluții. Într-o zi, a căutat temeinic pe internet și a aflat 3 metode eficiente pentru creșterea rapidă a veniturilor pe care le-a și pus în aplicare rapid. Acestea sunt:

  • Descoperirea altor abilități

Albă-ca-Zăpada și-a amintit că se pricepea să facă curățenie în tinerețea ei (acasă la pitici, mai știi?). Prin urmare, a hotărât că ar putea ca, în timpul liber, să presteze acest serviciu în alte case și să câștige cinstit niște bani în plus.

  • Scăderea cheltuielilor

După ce Albă-ca-Zăpada a renunțat pentru o perioadă la mesele în oraș, caleștile-taxi și extensiile de gene fir cu fir, a observat cu surprindere cât de mulți bani, pe care îi putea strânge, i-au rămas în cont.

  • Analizarea ofertelor de creditare 

Deși inițial credea că nu va găsi vreo bancă care să îi ofere un împrumut rapid de doar 500 de lei, Albă-ca-Zăpada a făcut o analiză minuțioasă a ofertelor de creditare disponibile și a găsit Telecredit. Acolo o așteptau cele mai bune credite și putea face un împrumut cu dobândă 0 chiar de pe propriul smartphone!  

Albă-ca-Zăpadă nu era fată de bani gata - De la job la scrob by Alexandra Arva
Sursă foto: telecredit.ro

Povestea se termină cu masa de Crăciun de la biroul agenției ,,Zăpezisme la pătrat”, unde echipa a organizat tradiționalul Secret Santa, în spiritul corporatist. Albă-ca-Zăpada se uita plină de mândrie la echipa ei… Era atât de bucuroasă că a putut să le ofere prima de Crăciun piticilor după cum meritau, fără să facă vreun compromis, datorită celor 3 metode de mai sus!

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *