Travel

Blogger Recognition Award

Reading Time: 2 minutes

Blogger Recognition Award - De la job la scrob by Alexandra Arva

Am un zâmbet uriaș pe față în timp ce scriu, deoarece blog-ul meu a fost nominalizat pentru Blogger Recognition Award de către doi oameni și bloggeri foarte faini: Mădălina Olteanu (Around My Dream) și Izabella Mikós (Be FREE Be ZEN). Vă recomand să aruncați un ochi peste ceea ce scriu fetele, eu le urmăresc deja de ceva timp. Pe blog-urile lor găsiți gânduri culese din călătorii și poteci departe de casă.

Ce este mai exact Blogger Recognition Award?

Este un premiu oferit de bloggeri către alți bloggeri pentru a-și manifesta aprecierea față de munca și efortul depuse de aceștia.

Regulile Blogger Recognition Award

• Mulțumiți bloggerului care v-a desemnat și furnizați un link către blog-ul său.
• Scrieți o postare pentru a vă arăta premiul.
• Scrieți o scurtă poveste despre cum a început blog-ul vostru.
• Acordați două sfaturi noilor bloggeri.
• Nominalizați 15 alți bloggeri cărora doriți să le acordați acest premiu.
• Comentați la fiecare blog și spuneți-le că i-ați desemnat și furnizați link-ul pentru postarea pe care ați creat-o.

Cum am început să scriu pe blog?

,,De la job la scrob” a răsărit din dorința de a inspira oamenii să descopere călătoritul și să îl practice cât mai des. Să nu se lase limitați de preconcepția cum că ai nevoie de mulți bani pentru a vedea locuri noi. Să vadă că se poate și altfel.

Numele în sine (,,De la job la scrob”) este efectiv rupt din viața mea. Mi-am amintit de zilele lungi de la birou în care închideam ochii pe furiș și visam că sunt în excursii prin neica știe ce țări, făcând scrob (regionalism din Moldova, înseamnă ,,omletă”) ca să nu cheltui prea mulți bani pe mâncare în oraș. Pentru că așa fac de obicei când plec.

Ideea mi-a venit într-o noapte, cu vreo 6 luni înainte de a o implementa, după cum v-am mai povestit într-un articol foarte apreciat.

2 sfaturi mega-super-utile pentru boboci în blogging

  1. Dacă nu ai deja peste 20 de idei de articole dinainte, pe care abia aștepți să le redactezi, nu te apuca de blogging. Sincer. La început vei avea entuziasmul specific, dar apoi când acesta trece, cel mai probabil vei renunța.
  2. Pune suflet în orice ai scrie. Se vede. NU există ceva mai frumos decât să devii vulnerabil în fața cititorilor tăi: să le arăți că ești exact ca ei, uman, plin de greșeli, imperfecțiuni, lacrimi, frustrări și eșecuri.  O, da!

Nominalizările mele:

Theodora Istrati

Jurnal de buburuză

Ramona Cervenciuc

We are diamonds by Dana

Alexandra Călinoiu 

Upside down travels

Citizen of the world

Travelogue4426

Visător prin lume

eHAiHui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *