Inspiration

Boboc în ale blogging-ului

Reading Time: 1 minute

Începuturile au farmecul lor aparte în viață! Practic, iubim începuturile de orice: prietenii, relații, călătorii și așa mai departe.

Îți mai amintești emoțiile și euforia care au venit la pachet cu prima zi de școală? Eu una, categoric! După 6 luni de tergiversare (Ce te mai pricepi la asta, Alexandro!), încep acest blog. Sentimentele care mă învăluie sunt, uimitor, asemănătoare cu cele din clasa primară: curiozitate, entuziasm, frică pe alocuri. Care este, însă, scopul acestui jurnal digital?

Click-ul care a schimbat totul

În primul rând, ,,De la job la scrob” este un blog de călătorii exterioare și interioare. Dorința de a scrie despre locurile pe care le văd a răsărit, paradoxal, la un apus pe Dunăre, în Budapesta, în luna lui august, 2014. Cei 18 ani ai mei de atunci nu își doriseră să oprească timpul… până în acel moment.

Pe o margine de pod, vedeam cum apusul și clădirea impetuoasă a Parlamentului se oglindeau în cel mai frumos joc de culori văzut de mine vreodată, pe Dunărea cea liniștită. Atunci am simțit cum cineva a apăsat un click în mintea mea. Ceva s-a schimbat pentru totdeauna și am știut că voi mai călători mult de acum încolo – oriunde, orice ar fi – și că voi scrie despre asta.

La ce să te aștepți

Îmi doresc să împărtășesc cu tine drumețiile mele și să te ajut cu ponturi din ale călătoritului. Fiind o gurmandă desăvârșită, îți pot garanta că vei găsi aici și preparate din locurile pe care le vizitez. Pe lângă asta, ador să citesc cărți de dezvoltare personală. Deci, una-două recomandări de lecturi s-ar putea să fie în grila de programe.

În rest, lasă-te surprins și treci și tu de la ,,De la job la scrob”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *