SuperBlog

Bravo, n-ai stil!

Reading Time: 2 minutes

Bravo, n-ai stil! - De la job la scrob by Alexandra Arva

Se spune că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Care a fost motivul pentru care eu am avut outfit-ul nepotrivit fix la momentul nepotrivit, încă nu știu!

Plângeam alergând cu pași grăbiți și dureroși (aveam tocuri de 15 cm, doh!) către toaletă, machiajul îmi curgea de pe față pe gât și totul era neimaginabil de ,,cringe“.

Cum a început? O invitație la cel mai tare party din capitală! Petrecerea avea și o temă: fresh, pentru că era cu cei mai fresh oameni din online-ul românesc. Ai ghicit! Toți bloggerii și vloggerii cunoscuți se aflau acolo.

Eram așa de emoționată și încântată în același timp. Am scos rochia mea cea mai frumoasă și elegantă de la naftalină. Neagră și cu inscripții aurii, m-a salvat la toate nunțile și balurile. Nu prea merg la nunți și baluri, nu de alta. Nu-ți imagina că port mereu aceeași rochie! Ok, poate o port… dar sht!

Noaptea cea mare

Am ajuns la clubul de fițe din capitală, unde avea loc party-ul, iar fiecare colț era ,,instagramable“.

Eram pregătită din cap până-n ,,toace”! Cârlionți sărmăluțe, câteva bijuterii din aur fals și rochia din anul 2003, cu inserții aurii. Am crezut că voi fi atracția serii și nu m-am înșelat. Dar nu într-un sens bun.

Toți bloggerii, vloggerii și invitații au început să se înregistreze, făcând instastory-uri și snap-uri. Vorbeau despre outfit-ul meu și râdeau, spunând că evident am greșit petrecerea. Dress code-ul serii era fresh, iar eu eram atât de 2003…

Am făcut rapid un tur al sălii și am observat stilul vestimentar al invitatelor: chokere, bandane, ciorapi plasă, crop top-uri sau bluze oversized, cizme peste genunchi și așa mai departe. Într-adevăr, nu eram din acel peisaj.

După cum spuneam, m-am dus la baie plângând și ce să vezi?! Pe lângă că este locul perfect pentru selfie-uri în oglindă, acolo mi-a venit și o idee genială. Era vorba despre un site super hype, cu haine faine, de care mi-am amintit deodată – ANSWEAR.

Data viitoare, îmi voi lua de acolo un sacou oversized bărbătesc cu o rochie elegantă și cizme peste genunchi. Oh, să nu uităm și de nelipsiții ciorapi plasă! Fața mea s-a luminat la acest gând că voi străluci în altă seară. Asta e, din experiențe de genul învățăm, nu?

M-am dus și am făcut haz de necaz cu bloggerii și vloggerii, căci până la urmă atitudinea este totul. Data viitoare, însă nu voi mai greși pentru că am aflat the ANSWEAR!

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *