Inspiration, Travel

Celebrează unde ai ajuns

Reading Time: 2 minutes

Trăim într-o alergare continuă către weekend, vară, vacanță, următorul job, următoarele task-uri de rezolvat, următoarele întâlniri…Spune-mi sincer: Când te-ai oprit ultima oară doar ca să te bucuri că ești? Să celebrezi unde ai ajuns?

De prea multe ori, uităm să luăm o pauză de la goana asta nebună numită viață. Uităm să analizăm cine am fost și cine am ajuns pe parcursul maratonului.

Totuși, anumite momente sunt ca niște sclipiri care ne împrospătează memoria. Printre coloanele de pe balconul operei Garnier am trăit un astfel de moment, cel de-al doilea episod memorabil de la Paris. Primul e, de asemenea, super interesant, îl poți citi aici.

A fost o adevărată aventură drumul până acolo! Nu găseam opera și nu aveam internet pe telefon sau hartă. Abia plouase, iar noi hoinăream sperând să o găsim.

Eram pe trecere, când deodată am văzut-o în depărtare – clădirea impunătoare a operei.

Opera Garnier este o adevărată bijuterie, dar mai prețios e ce am simțit eu acolo. 

De sus, vedeam străzile plouate ale Parisului, iar aerul umed îmi atingea fața. Eram nemachiată la propriu și la figurat. Fără măștile materialismului, egoismului, geloziei, invidiei, răutăților gratuite. Am spus ,,STOP JOC” pentru câteva minute.

Chiar sunt aici?

Cum am ajuns aici? (Cu avionul, dohh, Alexandra)

Cine sunt?

Învârtindu-mă între job, facultate și voluntariat uitasem de mult de mine și de unde am plecat. Poate o să spui: ,,Dar unde ai ajuns, dragă?”. Nu-mi pasă.

Haideți să celebrăm unde suntem acum, munca depusă, obstacolele trecute!

Atunci mi-am amintit că în liceu eram foarte dezorientată și, sincer, nu speram la prea mult de la mine. Poate sună trist, însă chiar nu credeam că voi ajunge așa de OK. Probabil pentru că adolescenții au și un mod mai dramatic de a vedea realitatea. Dacă mi-ai fi pus-o pe Alexandra de acum în fața celei de atunci, ar fi spus: ,,Du-te băi de aici!”. Viața are metodele ei de a ne surprinde. 

Celebrează unde ai ajuns - De la job la scrob by Alexandra Arva

Știu că și tu ai o groază de motive pentru care să fii mândru de tine.

Știu că meriți să-ți dăruiești acest cadou.

Tu știi? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *