Inspiration

Conferințe TED care îți pot schimba viața

Reading Time: 2 minutes

De curând, am descoperit cât de utilă și inspirațională poate fi vizionarea conferințelor de la TED.

După cum probabil știi deja, aceste conferințe sunt niște adunări în care specialiști din anumite sfere de activitate sau persoane cu povești de viață impresionante țin un discurs în fața unui auditoriu. Subiectul prelegerii lor poate fi din orice domeniu: educație, știință, literatură și așa mai departe.

În ultima vreme, practic am devorat zeci de conferințe, avidă de cunoaștere și absorbind informații noi ca un aspirator. Au existat, însă, 5 conferințe care mi-au rămas puternic în memorie și pe care ți le recomand în cele ce urmează.

Pont: Le poți viziona la o viteză mai mare (1.25 sau 1.50) pentru a fi mai eficient și a-ți antrena abilitatea de concentrare!

1. Dacă ai simțit vreodată că vorbești, dar parcă nimeni nu te ascultă, atunci această conferință îți este adresată. Află din acest video exerciții vocale și sfaturi despre cum să vorbești cu empatie!

2.  Descoperă modul în care marii lideri au inspirat acțiune și ascultă poveștile unor brand-uri și oameni de succes ca Apple, Martin Luther King și Frații Wright, din video-ul următor.

3. De ce suntem fericiți? Poate te-ai întrebat până acum. Ai putea fi surprins de știința fericirii și cum funcționează ea. Vizionează această conferință și vezi despre ce vorbesc!

4. Cum ar fi dacă ai putea folosi frustrarea, problemele și încercările vieții pentru a-ți spori creativitatea? Sună imposibil? Doar urmărește conferința următoare:

5. În cazul în care vrei să știi care sunt factorii ce influențează o viață bună, filmulețul acesta îți va oferi răspunsul. Care să fie oare concluziile la care a ajuns cel mai lung studiu asupra fericirii omului?

Sper ca aceste conferințe să-ți fie la fel de utile pe cât mi-au fost și mie! Care sunt conferințele tale preferate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *