Inspiration

Cum să faci un vision board sau cum să folosești legea atracției pentru a obține tot ce vrei în 2019

Reading Time: 2 minutes

Legea atracției este o lege care susține că gândurile noastre ne formează realitatea. Eu am auzit prima oară de legea atracției prin 2013 când o prietenă mi-a recomandat să urmăresc documentarul “The Secret“. De atunci, nu pot spune că am crezut mereu în acest principiu, însă în ultimii ani cu siguranță am devenit o adeptă.

Cum funcționează mai exact legea atracției?

Ei bine, poate ai observat că atunci când îți faci multe griji în legătură cu ceva, adeseori acel lucru chiar se întâmplă, ca și când l-ai atrage. Este vorba despre direcția în care decizi să îți îndrepți energia. Like attracts like. Atunci când te gândești la lucruri pozitive și acționezi în direcția lor, ele vin către tine.

De asemenea, există o multitudine de metode pentru a practica legea atracției: vizualizarea, afirmațiile, vision board-ul și altele. După cum spuneam și într-un articol de acum ceva timp, am folosit legea atracției pentru a călători mai mult și a funcționat.

Așa că…

Ce este un vision board și cum funcționează?

Vision board-ul reprezintă un colaj format din fotografii cu toate lucrurile, emoțiile și experiențele pe care vrei să le manifești în viața ta. Începutul unui nou an este perioada perfectă pentru a crea un vision board și a-ți seta intențiile pe toate planurile pentru acel an.

Vision board-ul funcționează atunci când vizualizezi zilnic dorințele expuse și lucrezi pentru a le îndeplini. După cum spune și zicala: “Your dreams don’t work, unless you do.”

Cum să îți creezi propriul tău vision board pentru 2019

  1. Meditează puțin și gândește-te sincer la ce îți dorești în noul an. Doar tu știi care sunt visurile tale cele mai ascunse, care îți sunt aspirațiile de viitor și ce experiențe/lucruri/oameni vrei să atragi.
  2. Alege un citat care să fie mantra sau motto-ul tău pentru acest an. Spre exemplu, dacă vrei să scapi de îndoieli, poți să alegi un citat de genul: “What if doesn’t work out? Ah, but what if it does?”. Ideea este ca acest citat să te motiveze atunci când îl citești.
  3. Caută imagini reprezentative care să se potrivească cu dorințele tale. Cu cât mai specific, cu atât mai bine! Eventual, poți edita fotografiile și adăuga numele sau fața ta în situații pe care vrei să le trăiești.
  4. Adaugă și poze cu emoțiile pe care vrei să le simți atunci când obții toate aceste lucruri: fericire, recunoștință etc. Este foarte important să pui accent pe aceste emoții, pentru că de fapt energiile atrag lucrurile respective în viața ta.
  5. În cele din urmă, lipește toate aceste poze pe o planșă albă de carton și pune-o undeva unde o poți vedea zilnic.

Chiar dacă au trecut deja aproape 2 săptămâni de când am intrat în 2019, eu cred că niciodată nu este prea târziu să îți faci vision board-ul pentru anul în care te afli. Fiecare zi este un nou început. Eu abia aștept să îmi fac primul vision board în săptămâna care urmează și să văd cum dorințele mi se îndeplinesc de-a lungul anului. Tu ți-ai făcut vreodată un vision board?

Cum să faci un vision board sau cum să folosești legea atracției pentru a obține tot ce vrei în 2019
Cum să faci un vision board sau cum să folosești legea atracției pentru a obține tot ce vrei în 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *