Inspiration, Travel

De ce nu am mai scris pe blog și câteva rezoluții pentru 2019

Reading Time: 2 minutes

E 2:02 noaptea și în loc să dorm, caut motive pentru care nu am mai scris pe blog de vreo 4 luni. Sunt scuze parțial, pentru că dacă voiam într-adevăr să o fac, nu scriam articolul acesta acum.

Nu am mai scris pe blog pentru că nu am simțit să o fac. Simplu.

În rest, ce am mai făcut?

Ei bine, 2018 a fost cel mai bun an al meu de până acum, dacă ar fi să fac un bilanț întârziat al anului. În 2018, am avut ocazia să călătoresc mai mult decât oricând (am fost în Belgia, Olanda, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo, Bosnia și Herzegovina, Croația, Muntenegru, Slovenia, Ungaria, Italia, Vatican, Danemarca, Suedia), să încerc lucruri noi (m-am dat cu parapanta pentru prima oară în Bar, Muntenegru), să îmi fac tatuaje noi, să învăț lecții din dezamăgiri și eșecuri, să mă ridic și să merg mai departe.

Cât despre 2019, nu am să vă plictisesc cu clasicele rezoluții. Îmi propun să îmi proiectez în continuare cele mai frumoase experiențe, să atrag lucruri pozitive și să învăț din cele negative. Îmi propun să trăiesc cu un sentiment de iubire în inimă, nu cu frică, vinovăție, rușine. Îmi propun să îmi pese tot mai puțin de ce crede lumea. Îmi propun să fiu mai mult eu și mai puțin ce vor ceilalți să fiu. Îmi propun să am mai multă grjă de mine și să mă pun mereu pe primul loc. Îmi propun să spun mai ușor ,,nu“. Îmi propun să fiu aici, acum și nu în trecut sau în viitor. Îmi propun multe, dar cred că degeaba ne propunem lucruri la început de an dacă nu suntem dispuși să facem schimbările necesare pentru a le îndeplini. 🙂 Voi ce rezoluții aveți pentru 2019?

Oricum, am vrut să spun că m-am întors la scris și nu mai renunț. Deci, ne auzim.

Cheers for 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *