SuperBlog, Travel

Feeling royal at Hotel Royal Poiana Brașov***

Reading Time: 2 minutes

Feeling royal at Hotel Royal Poiana Brașov*** - De la job la scrob by Alexandra Arva

Știi acel moment când simți că ai nevoie de o escapadă din universul rutinei corporatiste? Task-uri, deadline-uri, e-mail-uri și proceduri, uneori pur și simplu îți ajunge! Asta era și starea mea în ianuarie, când am dat e-mail concediului și am pus în CC relaxarea și leneveala. 

Destinația finală: Poiana Brașov 

După un research rapid, am decis împreună cu prietenul meu să alegem zona Poianei Brașov datorită peisajelor deosebite și numărului mare de pârtii de schi, mai exact 9.

De ce să alegi Poiana Brașov?

  • Diversitatea de hoteluri de două, trei și patru stele din care poți alege
  • Cele 9 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate
  • Cele 2 linii de telecabină si una de telegondolă care asigură accesul spre culmile Postăvarului
  • Lacul Miorița din apropiere

Planul de atac 

Desigur că înainte de plecare ne-am făcut și un plan de atac. Planul era că nu există planuri, trăim clipa și ne pierdem în momentul prezent. Experimentând o serie de concedii planificate până la cel mai mic detaliu, am realizat că este timpul pentru ceva mai spontan. Așa că am zis de ce să nu facem exact ce simțim?

Totuși, înainte să plecăm am căutat și o cazare în Poiana Brașov unde să ne simțim confortabil, ca acasă. Doream un loc cu o vedere care să ne facă să uităm de stres, griji, să fie în apropiere de teleschi și, totodată, să aibă facilități care să ne permită să ne relaxăm în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-am dat seama că am găsit locul potrivit, când am văzut că bifa toate căsuțele! Hotel Royal Poiana Brașov*** este oaza de liniște și pace despre care vorbesc.

Feeling royal at Hotel Royal Poiana Brașov***

Feeling royal at Hotel Royal Poiana Brașov*** - De la job la scrob by Alexandra Arva
Sursă foto: hotel-royal.ro

Nimic nu se compară cu o plimbare cu sania trasă de cai într-un cadru alb de poveste. Acesta a fost începutul sejurului nostru! Uneori uit cât de magică poate fi România cu frumusețile sale de nebănuit… Aerul rece și curat mă trezea la viață, aducându-mi prospețime în suflet și ordine în gânduri. Exact ce aveam nevoie.

Nu puteam continua fără o sesiune de schi, pentru că prietenul meu este foarte pasionat de acest sport. Eu am ales să merg la patinoar și să îmi testez abilitățile de păstrare a echilibrului. Ne-am amintit împreună de anii copilăriei pe pârtie, la săniuș. N-am mai râs cu atâta suflet de mult timp!

La finalul primei zile, ne-am întors la o cană fierbinte de vin fiert la cazare și ne-am distrat jucând biliard toată seara acolo.

Feeling royal at Hotel Royal Poiana Brașov*** - De la job la scrob by Alexandra Arva
Sursă foto: hotel-royal.ro

A doua zi am intrat în lumea SPA-ului și am trecut de la universul rutinei corporatiste la universul relaxării totale! Am profitat la maximum de sauna de la cazare pentru a mă răsfăța așa cum merit. Printre beneficiile saunei se numără: reducerea stresului, eliminarea toxinelor din corp, întărirea sistemului imunitar și catifelarea pielii. După scrub-uri, măști de păr și de față, eram o persoană nouă – o Alexandra mai împăcată și gata de a mă întoarce în lumea reală.

O scurtă plimbare la Brașov pentru a termina sejurul corect este întotdeauna bine-venită! Mă bucur enorm că am ales hotelul Royal Poiana Brașov*** pentru această escapadă din cotidian, în primul rând pentru că m-a ajutat să mă regăsesc și mi-a permis, în același timp, să explorez frumoasele împrejurimi. Recomand această cazare inclusiv persoanelor care au copii, deoarece dispune de camere pentru familii și spații de joacă speciale pentru cei mici.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *