Inspiration

Life update: Despre sală și altele

Reading Time: 2 minutes

Hei, hei, prietenii mei! 🙂 Știți că scriu rar aici, însă și când o fac înseamnă că este ceva într-adevăr special pentru mine. Multe s-au schimbat în 2019 și mă bucur enorm să pot spune că nu mai sunt același om ca în anul precedent. Bine, esența nu mi-o poate lua nimeni, niciodată, desigur 😉

În noul an, am descoperit că vreau să investesc cât mai mult în mine și să fac lucruri care îmi plac cu adevărat sau care îmi fac bine. Astfel că dansul a devenit una dintre activitățile mele preferate, dacă nu era deja, și nu vă imaginați dans sportiv sau mai știu eu ce chestii profi. Efectiv, ce poate fi mai plăcut decât să ieși să dansezi, să te distrezi cu prietenii tăi, să trăiești în prezent și să îți lași sufletul să râdă? E o întrebare retorică, nu trebuie să răspunzi. Dansez în fiecare zi acasă și îmi place să ies să dansez cât mai des. Sunt studii care demonstrează beneficiile dansului în viața oamenilor, dar nu sunt Google și nu am să le menționez aici 🙂

O altă activitate care m-a fericit anul acesta a fost clar stand-up-ul. Urmăresc stand-up de vreo 2 ani însă anul acesta am făcut în sfârșit pasul și am mers la aproape toate show-urile de stand-up pe care îmi doream să le văd live. Nu pot să descriu cât de mult bine îți poate face o porție de râs la momentul potrivit!

Totuși, probabil cea mai importantă decizie pe care am luat-o anul acesta a fost și cea mai recentă și anume, să fac sport calumea. Mi-am dat seama că modul în care am grijă de corpul meu acum se va reflecta asupra organismului meu peste 10-20 de ani. Lipsa de sport, nopțile nedormite, un regim alimentar haotic, toate își vor pune amprenta la un moment dat în viața aceasta. Și da, sunt un om super optimist, sunt cred unul dintre cei mai optimiști oameni pe care îi cunosc, DAR asta nu înseamnă că nu realizez că toate deciziile noastre au și consecințe și ,,YOLO” e mai degrabă doar un slogan mișto pentru tricouri, nu pentru propria viață.

Sunt mândră să spun că este deja a treia săptămână de sală și nu am renunțat, ci din contră îmi doresc să fi venit la sala asta mai demult. Simt că sunt în locul potrivit! Programul de care spuneam îmi oferă plusul de motivație și ambiție de care aveam nevoie pentru că știu că am un scop mai mare și nu mă antrenez în van. Pe de altă parte, cel mai dificil mi se pare să am grijă ce mănânc. Întrucât sunt un mare adept al deserturilor, îmi este greu să concep că nu ar trebui să iau 3 deserturi pe zi… Însă lucrez și la asta :))

Deci, aici se încheie life update-ul meu! Acum urmează să vedem în cât timp își fac apariția rezultatele și cum decurg celelalte etape ale programului, despre care voi scrie cu siguranță în următorul articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *