SuperBlog

Love your self(ie)

Reading Time: 2 minutes

Love your self(ie) - De la job la scrob by Alexandra Arva

Îți mai amintești fiorii banchetului din clasa a 12-a? Pregătirile, căutarea rochiei perfecte, programarea la coafor și machiaj, toate pentru ca tu să arăți și să te simți fabulos la ultima petrecere alături de prietenii pe viață (după cum spune și celebra melodie) din liceu.

Pentru mine, toate acestea s-au întâmplat acum 2 ani, deși se simte de parcă ar fi trecut o veșnicie de atunci. Îmi amintesc negreșit căutările acerbe pentru a străluci în seara mult așteptată și visurile pe care le aveam în legătură cu apariția mea perfectă la banchet. Recunoaștem sau nu, majoritatea ne dorim să întoarcem capete și să fim admirate, mai ales când este vorba de o ocazie specială precum banchetul de la finalizarea anilor de liceu.

Selfie-ul perfect

Este lesne de înțeles că îmi doream totodată poze perfecte pe care să le răsfoiesc peste ani, lăsându-mă cuprinsă de melancolia vremurilor tinereții. Această emoție și-a făcut loc tiptil în cămăruțele sufletului meu și atunci când mă uitam peste pozele alor mei din tinerețe, trebuie să spun. Vedeam acea versiune mai veche a lor și îmi imaginam ce simțeau ei în acel moment, ce gânduri îi apăsau și încotro se îndreptau.

E interesant cum o fotografie poate imortaliza un moment pentru totdeauna, în același timp, lăsându-ne imaginația să zburde în legătură cu fel de fel de posibile scenarii.
Dar hai să ne întoarcem la vremurile noastre! După cum spuneam, voiam poze perfecte, adică selfie-uri cât mai reușite posibil. Însă viața ar fi plictisitoare fără surprize și momente care nu ies chiar așa cum ne-am imaginat noi. Poți ghici că ceva mi-a stricat planurile mult gândite!

Surprize, surprize

Am ales o rochie lungă albastră care se potrivea de minune cu părul meu blond ca spicul de grâu de pe mult iubitul drum spre mare. Am dorit să nu mă complic, astfel că m-a machiat și coafat sora mea acasă, pentru a câștiga timp și bani. Totul era pregătit, iar eu chiar credeam că lucrurile ieșeau așa cum trebuie. Până când cu o zi înainte de banchet, în timp ce mă demachiam am observat o pată roșie de piele inflamată. I se mai spune ,,coș”, eu prefer să îl numesc ,,nenorocitul care apare exact atunci când nu trebuie în viața mea”.
Ce puteam să fac? Îmi venea să plâng de nervi, căci știam că abia își făcuse apariția pe fața mea, deci urma să prindă proporții chiar la banchet.
Norocul meu a fost că o colegă mi-a spus de gama Gerovital Stop Acnee de la marca de încredere, Farmec, care m-a ajutat să fiu gata de selfie și mi-a salvat seara.
Cum?
Special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni, această gamă este primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos.

Love your self(ie) - De la job la scrob by Alexandra Arva
Gelul Spumant Purifiant, sursă foto: farmec.ro.

Unul dintre produsele care m-a convins este Gelul Spumant Purifiant care reduce activitatea bacteriană cu până la 90,70%. L-am masat ușor pe fața umedă până când a făcut spumă, iar apoi am clătit cu apă călduță.

Love your self(ie) - De la job la scrob by Alexandra Arva
Crema Ultra-activă, sursă foto: farmec.ro.

Celălalt produs a fost Crema Ultra-activă ce reduce leziunile acneice inflamatorii cu până la 80% și se aplică strict pe zonele afectate.

Trebuie să mai spun că m-am simțit superbă la banchet, iar tenul meu arăta ,,flawless” la fel ca selfie-urile mele?

Love your self(ie)

Închei militând pentru iubirea de sine și celebrarea propriei persoane! Atunci când ne celebrăm, ne îngrijim cât de bine putem folosind creme, geluri și orice produse ne ajută să strălucim și mai mult în corpul nostru perfect în imperfecțiunea sa.

Sursă foto:

Love your self(ie) - De la job la scrob by Alexandra Arva

 

 

 

 

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *