Food

Rețeta unei după-amiezi memorabile 

Reading Time: 2 minutes

Ce se întămplă când adaugi 6 bucăți de bloggerițe vesele la o bucată de furtună năprasnică și 100 grame de voie bună? Iată rețeta unei după–amiezi memorabile!

Challenge accepted 

Când Andreea Ignat ne-a provocat să facem ,,Spectacol în bucătărie” la Caravana Lidl de la Iași nu am putut refuza! Poate pentru că îmi doresc să ies constant din zona de confort și să cunosc oameni noi. Că de gătit, clar nu știu. Sunt mai degrabă în procesul de învățare… de când mă știu :))

Și uite cum duminică, 6 august, gașca de bloggerițe bucătărese pentru o zi (Andreea Ignat, Roxana Ichim, Diana Elena Lupu, Bianca Ionel, Irina Nichifiriuc) s-a adunat în fața Palatului Culturii, unde a avut loc evenimentul propriu-zis.


Alături de colega mea de echipă, Diana, urma să gătim un platou rece vegan de post cu avocado, bruschetti cu roșii și la desert… tadaam… un cheesecake. ❤️

Obstacole și iar obstacole 

Toate bune și frumoase, am fost întâmpinate călduros de cei din echipa Lidl România, l-am cunoscut pe Chef Alex și ne-am instalat în bucătăria improvizată în cort. Singura problemă era că și vremea era un pic cam prea călduroasă cu noi!

Am răsuflat ușurată totuși când am aflat că nu eram chiar singura care nu cocheta cu bucătăritul. Așa că, am ciocnit un pahar de vin cu fetele-bloggerițele și am început a găti.

Spre încântarea noastră, și-au făcut apariția Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits care au destins atmosfera cum știu ei mai bine. Tare mândră eram că noi aproape terminam de preparat, când deodată a început una dintre cele mai puternice furtuni la care am fost martoră vreodată. Ghinion!Tot răul spre bine

Chiar dacă nu am reușit să ne terminăm preparatele sau să asistăm la concertul surpriză organizat de Lidl din cauza vremii capricioase, mă bucur că am avut această experiență altfel. Am intrat în contact cu o echipă de profesioniști și o gașcă de bloggerițe faine. Pot spune că mi-a fost tare drag să mă transform într-un bucătar din plăcere pentru o zi și îmi mai doresc astfel de experiențe!Hai și tu!

Caravana a poposit la Iași deja, însă o mai poți găsi și în alte orașe dacă ai drum pe acolo: la mare – Mangalia (14-15 august), la București (26-27 august). Hai și tu dacă vrei să te bucuri de demonstrații de gătit, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, karaoke, ateliere pentru copii, concursuri, jocuri interactive, plus cireașa de pe tort, un concert surpriză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *