SuperBlog

Sănătatea are gust de… smoothie-uri!

Reading Time: 3 minutes

Sănătatea are gust de... smoothie-uri!

Azi-noapte am avut un vis sau mai degrabă un coșmar. Se făcea că toți oamenii consumau exclusiv mâncare de tip fast-food și sucuri carbogazoase, în timp ce stăteau pe canapea și se uitau la ecranele device-urilor ,,deștepte”. Copiii nu mai cunoșteau gustul apei, poate din ce mai auziseră de pe la bunici. Prin robinete curgea doar suc cu sute de arome și pe stradă existau automate cu burgeri deja preparați, valabili timp de un an.

Nu este real, dar ar putea deveni mai curând decât ai crede!

De ce?

Pentru că statisticile ne arată că 81% din adulți nu consumă îndeajuns de multe fructe și legume. Mai trist este că ei oferă copiilor, adică generațiilor viitoare, o educație alimentară deficitară, încurajând în acest mod un tip de alimentație nesănătos. Acest fapt se poate schimba însă, iar totul începe de la omul din oglindă!

De A la S(moothie)

Există o vorbă care spune că dacă faci un lucru pentru 21 de zile, în fiecare zi, atunci ai deprins un nou obicei. Tu când ai ieșit ultima oară din zona ta călduroasă de confort pentru a experimenta lucruri noi? Te provocăm să urmezi următorii pași timp de 21 de zile spre o dietă alimentară mai sănătoasă, presărată cu legume și fructe din belșug:

  • Schimbă-ți gândirea. 

În momentul în care realizezi că efectiv ești ceea ce mănânci vei avea o revelație. Asta te va impulsiona să mănânci mai multe legume și fructe și să sari peste hamburgerii aceia cu cartofi prăjiți.

Doar gândește-te cât de plin de vitalitate te vei simți după ce introduci aceste alimente în viața ta!

  • Joacă-te în bucătărie.

Poate vei spune că la un moment dat se mai satură omul de mâncat mereu același lucru. Corect, așa că joacă-te în bucătărie! Îți împărtășim un secret extrem de util: legumele și fructele pot fi consumate și sub formă de smoothie-uri.

Un smoothie este:

  1. ușor de preparat, doar pui ingredientele în storcător și îl lași să-și facă treaba. Îți recomandăm cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom!
  2. accesibil, poți pune orice mai ai prin bucătărie căci există sute de combinații de smoothie-uri.
  3. rapid și perfect pentru o gustare atunci când nu ai timp să gătești și parcă ți-e poftă de ceva.
  • Echipează-te cu aparatură de top.

Când vrei să schimbi ceva în viața ta, nimic nu te impulsionează mai mult decât luarea unui angajament. Achiziționarea unei aparaturi de top poate reprezenta angajamentul care să te împingă să faci pasul cel mare.

Trăiește sănătos cu ajutorul aparaturii de top de la Hurom România! Utilizând produsele de ultimă generație de la acest brand poți stoarce până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci și chiar semințe. Now we talk “smoothie”, right?

Sănătatea are gust de... smoothie-uri!
Storcător prin presare la rece Hurom HZ Alpha, sursă foto: huromromania.ro.

Profită de ofertele de storcătoare prin presare la rece de la Hurom acum!

  • Construiește o comunitate a oamenilor care mănâncă sănătos.

Ai fi surprins cât de multe se pot întâmpla atunci când oamenii își adună puterile pentru un scop comun!

Deși nu există prea multe inițiative de genul, ce te oprește să fii tu primul care pune bazele unei astfel de comunități? Vorbim despre o comunitate care se ajută reciproc cu sfaturi pentru o dietă alimentară mai sănătoasă, care organizează evenimente locale pe această nișă sau, pur și simplu, se adună acasă la cineva și gătește împreună. Chiar mai bine, au loc și schimburi de rețete de smoothie-uri! 🙂

Deci, ești gata să preiei frâile propriei vieți și să afli gustul sănătății? Hint: începe cu “s” și se termină cu “moothie“. Îți promitem că nu o să fie ușor, însă se va merita pe deplin!

Sursă foto:

Sănătatea are gust de... smoothie-uri!

 

 

 

 

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *