SuperBlog

SHARE la cutii și PLAY la distracție într-o zi de toamnă

Reading Time: 2 minutes

SHARE la cutii și PLAY la distracție într-o zi de toamnă - De la job la scrob by Alexandra Arva

O zi banală de toamnă. Scrollam de zor în newsfeed-ul meu când mi-a venit ideea să îmi invit squad-ul la mine și să ne distrăm ca în vremurile bune.
În doar o oră, Laura, Ionuț și Andreea se întindeau pe canapeaua din living plângându-se de plictiseala din aer. Se pare că plictiseala este molipsitoare!
Pentru a ieși din monotonia bolnăvicioasă am decis să facem o comandă în grup de mâncare chinezească, mai precis sushi de la Wu Xing, în speranța că va mai agita spiritele.
Într-adevăr, sushi-ul a fost delicios, dar distracție mult dorită a încetat să apară din păcate. Asta până când Andreea a venit cu o idee ingenioasă în timp ce se uita la cele 12 cutii rămase în urma comenzii.
– Voi știți de Sophia, primul robot care a primit cetățenie din lume?
– Ce zici măi? Normal că știm! Este un subiect în trending la momentul actual, spune Laura.
– Lool! Nu mai întreba. Care-i treaba cu ea? întrebă Ionuț.
– Hai să îi facem perechea din cutiile astea! Ce avem de pierdut?
– Hai! am exclamat toți la unison.
La o adică ce aveam de făcut în acea zi mohorâtă de toamnă? Plus că astfel ne mai exersam și noi imaginația și creativitatea.
Am început cu baza, adică picioarele. Trebuiau să fie solide pentru a-l susține pe Gregory, viitorul pretendent la inima Sophiei. Markerele colorate ne-au venit în ajutor pentru a desena o pereche cool și fresh de pantaloni pe cutii.
Am dat share la cutii și am apăsat play la distracție! Chicoteam și ne distram mai bine decât oricând. Poate era pentru că aveam ocazia pentru prima oară să creăm ceva împreună de la zero. Cine știe?
Am continuat cu bustul, iar la mâini am inserat niște sfori pentru a le prinde de restul corpului. Hop! O cutie pentru gât, continuând cu capul care trebuia să fie atrăgător și deștept. Așa că am pus câteva cărți în ultima cutie pentru o cultură generală vastă și un mop în loc de păr. Pasul final: un smiley face trasat cu marker-ul. Gregory era oficial aici!
Este indiscutabil că acea zi banală a devenit una memorabilă datorită unui strop de creativitate.

Descătușează-ți și tu creativitatea alăturându-te campaniei Share and Play derulată de cei de la Wu Xing. Pentru a te califica pentru premiile săptămânale sau pentru marele premiu al campaniei, un smartphone Huawei P10 Lite, trebuie doar să comanzi în grup mâncare Wu Xing (prin aplicație, online sau telefonic), iar apoi să îți alegi una dintre cele 4 provocări de pe http://shareandplay.wuxing.ro/.

Pasul următor este să construiești provocarea aleasă folosind cutiile, să-i faci o fotografie și să te înscrii în concurs. 15 decembrie 2017 este finalul campaniei și data la care va fi anunțat marele câștigător. Până atunci, nu uita că ori de câte ori ai chef de mâncare chinezească, jocuri distractive și premii, poți intra pe http://shareandplay.wuxing.ro/!

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *