SuperBlog

Toamna – adolescenta veșnic rebelă

Reading Time: 2 minutes

Toamna - adolescenta veșnic rebelă - De la job la scrob by Alexandra Arva

Zilele trecute m-am întâlnit întâmplător cu Toamna, care bea posomorâtă un frappé la o terasă din Centrul Vechi. 

Cum, care Toamna? Hai că o știți!

Toamna este adolescenta veșnic rebelă, cu părul arămiu acompaniat de ploi și furtuni în suflet.

De ce era supărată? Mi-a spus că toată ziua a căutat prin buticurile din București, însă nu a găsit nimic pentru garderoba ei ,,on fleek“. Ea vrea brand-uri în trending, ca cele pe care le poartă fetele de pe Instagram sau Tumblr: Adidas, Nike, New Balance, Tommy Hilfiger, Valentino și lista poate continua.

Auzind-o m-a cuprins râsul. Îmi era tare simpatică fetișcana aceasta mereu în căutare de nou. Oarecum, mă regăseam în ea, de ce să nu recunosc?! Știu cum este să fii adolescent și să ai un stil vestimentar în continuă formare. Poate fi frustrant să nu găsești hainele sau încălțămintea la care visezi cu atâta ardoare.

The answer is in the ANSWEAR

Din fericire, aveam și o soluție pentru dilema existențială a Toamnei. Este vorba despre un magazin online pe care l-am descoperit de curând, cu produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii 100% originale și peste 300 brand-uri internaționale de top. Mai pe scurt, ANSWEAR.

Toamna era sceptică la sugestia mea, spunând că nu se încrede în ,,magazinele astea de pe net”. Atunci i-am spus că este vorba despre un alt fel de magazin online de îmbrăcăminte, unul care îți permite să probezi produsele acasă și să decizi dacă le păstrezi sau nu, în cazul în care nu ți se potrivesc. Instant, mi-a zâmbit.

În căutarea outfit-ului perfect

Apoi, m-a întrebat dacă nu vreau să fac ,,pe-a stilistul” puțin și să o ajut să își aleagă un outfit fresh pentru ședința foto organizată în cadrul competiției Balul Bobocilor, unde trebuia să impresioneze.

Balul Bobocilor? Liceu? Sute de gânduri și amintiri frumoase mi-au trecut prin minte în câteva secunde, totuși de pe buzele mele s-a furișat un simplu cuvânt care avea să schimbe totul, ,,da“. Așa că am trecut la treabă!

Ședința foto urma să aibă loc în natură, într-un parc, printre frunzele multicolore ce se asortau perfect cu părul Toamnei.

I-am recomandat să înceapă prin alegerea unui palton de damă și a unor ghete care să se potrivească cu paltonul. Mi-a spus că ar vrea mai degrabă un palton de damă elegant și niște ghete de piele care să îi țină de cald și la iarnă. Nu-i problemă, pe ANSWEAR o așteaptă o diversitate din care poate alege!

Dintr-un scroll în altul, am decis ca outfit-ul final să includă următoarele articole: frumosul palton bej Paris de la Mango, botinele Caprice de piele, rochia neagră Ondas de la Mango și niște dresuri negre.

Toamna - adolescenta veșnic rebelă - De la job la scrob by Alexandra Arva
Botine Caprice, sursă foto: ANSWEAR.ro.
Toamna - adolescenta veșnic rebelă - De la job la scrob by Alexandra Arva
Palton Paris de la Mango, sursă foto: ANSWEAR.ro.
Toamna - adolescenta veșnic rebelă - De la job la scrob by Alexandra Arva
Rochie Ondas de la Mango, sursă foto: ANSWEAR.ro.

Acum, Toamna abia aștepta să participe la ședința foto din cauza căreia își făcea griji. Plus că a aflat și de unde își poate cumpăra în viitor cele mai în vogă în haine, la un click distanță. Tare, nu?

Am plecat de la terasă împăcată, știind că am ajutat un anotimp la ananghie! Fără doar și poate, voi dormi liniștită la noapte căci sunt sigură că vom avea o toamnă ușoară.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *