Food, Travel

Toamna asta mergem la…

Reading Time: 2 minutes

De câteva zile, m-a cuprins o melancolie de nedescris, cu gândul la venirea toamnei. Suntem în același “feel”?

Parcă mai ieri începea vara, se încălzea vremea, îmi scoteam sandalele la înaintare și mergeam la piscină… Nu mă înțelege greșit, ador fiecare anotimp în parte. Toate au ceva-ul lor.

Pe de altă parte, de multe ori mă întreb ce activități faine aș putea să fac toamna? Atunci când, în majoritatea timpului liber, îmi vine să mă retrag sub pături, cu o cană fierbinte de vin fiert și scorțișoară. Paleta de opțiuni este clar mai limitată față de cea de pe durata verii. Și nu mă lua cu ,.Aruncă-te într-un morman de frunze uscate!”. :))

Nu-i bai, căci am aflat un pont!

Îți place vinul bun?

Îți place să participi la festivaluri și inițiative locale? 

Îți place să te relaxezi în natură?

Îți place să asculți muzică live? 

Atunci vino la cea de-a doua ediție a festivalului ,,La Vie”între 8 și 10 septembrie 2017, la Crama Gramma, din Bârnova (Iași)!

Toamna asta mergem la... - De la job la scrob

Ce te așteaptă?

  • experiențe gastronomice
  • ateliere de cultura vinului și degustări
  • activități sportive
  • trasee speciale pentru bicicliști
  • instalații artistice
  • activități educative destinate celor mici: ateliere, animații, spectacole, jocuri de prezentare creativă, momente de clovnerie cu baloane și alte surprize.
  • 12 trupe live și DJ’s (Trupa Spam, CANAF, Fine, it’s pink, Westroot, soul Serenade, Corbu, Straight from the bottle, El Negro, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Maria Răducanu, Nightloosers și Fanfara Transilvania)

De unde îți iei bilet?

Biletele de intrare la festivalul „La Vie” pot fi procurate la locațiile partenere: Librăria Cărturești din Palas Mall și Cafeneaua FIKA din zona Piața Unirii. Înainte de începerea evenimentului, abonamentele de trei zile vor costa 90 lei/persoană sau 35 lei/zi, iar începând cu data de 8 septembrie, biletele vor costa 50 lei/zi, nemaifiind posibilă achiziționarea de abonamente. Știi ce e fain? Copiii cu vârsta până în 14 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de intrare gratuită! 

Ne vedem La Vie! Ce mai aștepți?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *