SuperBlog

Un adio cu iz de Royalitate

Reading Time: 2 minutes

Un adio cu iz de Royalitate - De la job la scrob by Alexandra Arva

Știi acel moment când colegul preferat de la muncă decide să părăsească echipa și să meargă pe alt drum în viață?

Sună dramatic, pentru că, într-un fel, chiar este! Vorbesc despre super-colegul care mereu are o glumă pentru ceilalți și îi binedispune în zilele mai puțin însorite. Normal că i se va simți lipsa! Amintiri din teambuilding-uri, pauzele de cafea sau de masă, sesiunile de feedback și așa mai departe… Nici nu mai zic că are și un rol crucial în companie.

Poate vei afirma: ,,Așa și ce? Munca e muncă, prietenii sunt prieteni!“. Ei bine, e adevărat, însă la muncă nu va mai fi la fel fără acel coleg, iar în timpul liber e altfel… Știi ce zic?!

La agenția de imobiliare la care lucrez, aveam exact o astfel de colegă, Mioara, care ne-a șocat când a anunțat că ne va părăsi pentru a se reprofila. Decizia ei – o respectăm și o încurajăm în orice își propune!

Un adio cu iz de Royalitate

Mioara și-a propus să organizeze o masă de plecare, ca tot omul care demisionează dintr-o companie.

Daaar pentru că ne era atât de dragă și voiam să o răsplătim pentru toate zilele în care ne-a transformat încruntările în zâmbete, am decis să îî facem o surpriză!

O masă de adio organizată la munte, locul ei preferat, era surpriza perfectă. Munte? Brașov, clar! Când vine vorba de organizare evenimente în Brașov cautăm rapid un salon pentru evenimente în Poiana Brașov.

Domnul Google ne-a fost prieten de nădejde și ne-a ajutat rapid, ca întotdeauna. Am găsit Hotelul Royal care avea sala numai bună pentru ce ne închipuiam noi: un eveniment corporatist atipic, cu o nuanță personală. Știam că masa festivă va decurge fără cusur, deoarece era o sală primitoare și încăpătoare, în apropiere de peisaje motane de vis, desprinse parcă din povești de adormit copiii.

Asta ne doream pentru Mioara, un adio cu iz de Royalitate!

Ziua cea mare

Un adio cu iz de Royalitate - De la job la scrob by Alexandra Arva

Mioarei nu i-a venit a crede de inițiativa noastră și a spus că vom rămâne mereu în amintirea ei precum cea mai tare echipă din care a făcut parte.

La masa festivă de adio, fiecare s-a ridicat și a povestit o amintire fie plăcută, amuzantă, fie mai emoționantă, pe care o avea cu Mioara. Pe lângă asta, cei de la Hotel Royal din Poiana Brașov au fost foarte amabili și ne-au ajutat să îi pregătim un tort special, pe care scria un mare ,,Mulțumim!“. Totodată, am beneficiat și de un videoproiector cu care am putut proiecta powerpoint-ul pregătit cu fotografii din diversele experiențe și momente petrecute împreună, în echipă.

Un adio cu iz de Royalitate - De la job la scrob by Alexandra Arva

În cele din urmă, consider că am ales locul potrivit pentru un adio potrivit, căci a fost ,,Royal“, după cum îi spune și numele!

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *